Hogvartsas
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Hogvartsas

Burtų ir kerėjimo mokykla

rodiklisrodiklis  IeškotiIeškoti  Latest imagesLatest images  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  

Katie Lynch [Co Cang]

Go down 
2 posters
AutoriusPranešimas
Liuba
Prefektas
Liuba

Pranešimų skaičius : 692
Registration date : 2007-07-14

Katie Lynch [Co Cang] Empty
RašytiTemos pavadinimas: Katie Lynch [Co Cang]   Katie Lynch [Co Cang] Icon_minitimeŠt. 08 18, 2007 4:18 am

Interviu su Katie Leung
Interviu su Keite Leung, kuri vaidina Čo Čang. Pirmą Hario merginą ir pirmą jo bučiuotą mergaitę.

Klausimas: Ar Danielis gerai bučiuojasi?
Atsakymas: O taip, jis bučiuojasi gerai.

K.: Ar judu praktikavotės prieš bučinio scheną?
A.: Ne, ir manau, kad gerai, nes pirmasis bučinys toks ir turi būti - keblokas ir nerangus, bet tuo pačiu ir labai mielas. Tai buvo pirmasis jo bučinys, tad jis nėra tobulas, bet manau, kad žiūrovams jis primins pirmąjį jų bučinį.

K.: Ar iš šio bučinio buvo „išpūstas burbulas“?
A.: Taip. Visi apie tai man primindavo kas penkios minutės, o tai tikrai nepadėjo, kadangi aš labai nervinausi. Bet, kai atėjo laikas šiai schenai tai nebuvo taip taip jau blogai. Prireikė 20 dublių, bet tai normalu filmuojant filmą. Tačiau buvo truputėlį keistoka, kai bandai susikaupti į bučinį, o aplink sukiojasi kamera.

K.: Kaip manai, kaip jausiesi, kai šią scheną žiūrės tavo tėvai?
A.: Niekada apie tai nepagalvojau. O Dieve! Na dabar jau nebegaliu nieko pekeisti. Manau man teliks stebėti jų reakciją, kai žiūrės filmą.

K.: Ar gauni piktų, grasinančių laiškų iš pavydžių gerbėjų?
A.: Išties jos mielos. Dauguma mano laiškų yra nuo merginų. Jos mane palaiko ir sako, kad man labai pasisekė. Bet tai jau žinau.

K.: Sklinda gandai, kad jau filmavaisi greit pasirodysiančiame filme „Mulan“. Ar pagrįsti šie gandai?
A.: Ne. Mano kaimynai manęs to jau klausinėjo, aš pati apie tai skaičiau laikraštyje, bet tai visiškas melas!

K.: Ar vaidinsi kitame filme?
A.: Nemanau. Čo trumpai paminėta knygoje, bet filme viskas labai suspausta, taigi manu, kad jai tiesiog neliks vietos.
Atgal į viršų Go down
http://www.magic-13.forumotion.com
† SneipĖ †
Mokytojas
† SneipĖ †

Pranešimų skaičius : 594

RašytiTemos pavadinimas: Re: Katie Lynch [Co Cang]   Katie Lynch [Co Cang] Icon_minitimeŠt. 08 18, 2007 5:54 am

tuoj apsivemsiu
Atgal į viršų Go down
Liuba
Prefektas
Liuba

RašytiTemos pavadinimas: Re: Katie Lynch [Co Cang]   Katie Lynch [Co Cang] Icon_minitimeŠt. 08 18, 2007 5:56 am

ko cia apsivemti? Paprastas interviu! Twisted Evil
Atgal į viršų Go down
† SneipĖ †
Mokytojas
† SneipĖ †

RašytiTemos pavadinimas: Re: Katie Lynch [Co Cang]   Katie Lynch [Co Cang] Icon_minitimeŠt. 08 18, 2007 5:58 am

bucinaiai meiles seiles Razz lol! lol! lol!
Atgal į viršų Go down
Liuba
Prefektas
Liuba

RašytiTemos pavadinimas: Re: Katie Lynch [Co Cang]   Katie Lynch [Co Cang] Icon_minitimeŠt. 08 18, 2007 5:59 am

Na,ji juk turejo apie tai papasakoti!
Atgal į viršų Go down
† SneipĖ †
Mokytojas
† SneipĖ †

RašytiTemos pavadinimas: Re: Katie Lynch [Co Cang]   Katie Lynch [Co Cang] Icon_minitimeŠt. 08 18, 2007 6:04 am

aha lol!
Atgal į viršų Go down
Liuba
Prefektas
Liuba

RašytiTemos pavadinimas: Re: Katie Lynch [Co Cang]   Katie Lynch [Co Cang] Icon_minitimeTr. 08 29, 2007 10:17 am

Tai viskas OK!
Atgal į viršų Go down
Sponsored content

RašytiTemos pavadinimas: Re: Katie Lynch [Co Cang]   Katie Lynch [Co Cang] Icon_minitime

Atgal į viršų Go down

Katie Lynch [Co Cang]
Atgal į viršų 
Puslapis 11