| KAUKAS | |
|
|
Autorius | Pranešimas |
---|
SneipĖ Mokytojas
Pranešimų skaičius : 594 Localisation : Slytherin common room Registration date : 2007-07-14
| Temos pavadinimas: KAUKAS Antr. 07 17, 2007 10:38 am | |
| taigi imsimes pamoku nuo lengvesniu dalyku. Kaukas: yrapadaras,kuris neturi pavidalo,kol prie jo nepriarteja zmogus,tada jis pasivercia tuo dalyku,ko tas zmogus bijo labiausiai.zinoma,tada zmogus labai issigasta,tuom kaukai ir yra bjaurus.jie megsta tamsias,ankstas patalpas,kur visad it gyvena.pvz:spinta,spintele,ola ir t.t. manau supratot ka turiu omeny. Ginyba: tai labai paprasta.isvydus kaukapaprasciausiai reikia ji isivaizduoti taip,kad atrodytu juokingas,jums visiskai nebaisus ir nepavojingas.gerai isivaizdave ta isvista baisu pavidala isivaizduokite taip kaip aiskinau,na ir istarkite RIDICULUS.ir viskas,baigta su juo,bet tam reik siprumo siek tiek,kad nepabegt nuo to ka isvydote. N.D.: jei turite kauka,pasipraktikuokite,jei ne,suraskite ji.ir iveikite.kai tai padarysit parasykit koki pavidala jis igavo,vos jums ji isvydus ir kaip ji iveiket.ir kad aprasytumete viska issamiai,kad nereiketu man klausineti kaipten kas,nes as vertinu | |
|
| |
Liuba Prefektas
Pranešimų skaičius : 692 Age : 30 Localisation : Grifu Guztos bendrasis kambarys! Registration date : 2007-07-14
| Temos pavadinimas: Re: KAUKAS Sk. 08 19, 2007 1:25 pm | |
| Ir kur gi man surasti ta kauka? *Galvojo Liuba kai tik suzinojo uzdoti* Nemanau,ar Hogvartse isvis liko kauku,juos jau turejo pasalinti.Reikia paklausti profesore gal ji turi atsargini kauka,kur nors spintoje,nes as jau savaite ieskau kauka,bet nerandu! | |
|
| |
Liuba Prefektas
Pranešimų skaičius : 692 Age : 30 Localisation : Grifu Guztos bendrasis kambarys! Registration date : 2007-07-14
| Temos pavadinimas: Re: KAUKAS Pir. 08 20, 2007 2:34 pm | |
| Taigi,profesore pasake,kad turiu pati surasti kauka.Kagi teks paieskoti! *Nusivilusiai tare Liuba ir isejo is kabineto* Einu paieskoti i lauka,nors nemanau,kad ka nors rasiu,bet pabandyt verta! | |
|
| |
Liuba Prefektas
| Temos pavadinimas: Re: KAUKAS Antr. 08 21, 2007 5:55 am | |
| Vis delto as suradau sita prakeikta kauka,bet del jo as turejau paaukoti visa diena,net su tevais normaliai nepabendravau! *Liuba buvo nepatenkinta* | |
|
| |
Liuba Prefektas
| Temos pavadinimas: Re: KAUKAS Antr. 08 21, 2007 6:16 am | |
| Viskas buvo taip: Ejau as sena gatve,isgirdau klikianti zmogu,priejau prie gatves kampo,ten buvo labai tamsu.Kai tik priejau i mane atsitenke greiciau nei imanoma lekantis zmogus,jis buvo nepaprastai issigandes,iskaro supratau,kad kazkas netaip.Nuotaika pakilo,nes supratau,pagaliau suradau kauka.Priejau prie tos vietos is kurios kaip man atrode sklido zmogaus klyksmas.Ispradziu nieko nepamaciau,bet paskui tamsoj iziurejau kazkoki objekta,pradejo po biski svieseti ir as aiskiai pamaciau zmogu su 3 galvom,4 rankom,su atpjautom kojom ir kirviu kiekvenoj rankoj,jis visas buvo kraujotas,taip pat jis buvo be akiu (cia viskas del to siaubiako kuri ziurejom pas Sneipe!). Jis letai artinosi prie manes.Ispradziu pamaniau,kad cia viskas viksta istikruju ir tuoj mane papjaus,bet poto supratau,kad to but negali,ir prie manes artinasi tikru tikriausias kaukas.Iskarto pradejau galvoti kaip gi man ji juokingai isivaizduoti,bet nieko neejo i galvo.Vis delto as ji iveikiau.Isivaizdavau ji su saulytes galva (kaip teletabiuose),su balerinos sijonu, plonom kojom,vietoj ausu rozes,rankos kaip pas katik gimusi kudiki ir ant koju kibirai.Bet visa tai nesukele man juoko,tada pridejau jam dar viena dalyka, vienoj rankoj sampano buteli ,kitoj Head & Shoulders sampuna,trecioj rankoj saldaini,o ketvirta ranka jis kase sau galva.Tada pasakiau Rediculos ir jis pradingo,nors as to ir nesitekejau,nes kaip man pasirode jis neisejo pakankamai juokingu.Bet svarbiausia,kad pagaliau padariau namu darbus! | |
|
| |
SneipĖ Mokytojas
Pranešimų skaičius : 594 Localisation : Slytherin common room Registration date : 2007-07-14
| Temos pavadinimas: Re: KAUKAS Tr. 08 22, 2007 8:16 am | |
| oj cia tai smagiaiĄ tik nekaltink manes,kad toks islindo labai smagiai ji pribaigiai,o ir geroj vietoj radai. nebuvo sunku ji isivaizduoti su sitiek ivairiu dalyku? nu ka.30taskai grifams. mane labai prajuokino tavo susitikimas su juo ir susidorojimas
Paskutinį kartą redagavo , Št. 09 01, 2007 4:57 am. Redaguota 1 kartą | |
|
| |
Liuba Prefektas
| Temos pavadinimas: Re: KAUKAS Pir. 08 27, 2007 1:19 pm | |
| Cool! | |
|
| |
Milda Mokytojas
Pranešimų skaičius : 176 Age : 30 Localisation : Tikrai nesurasi... Registration date : 2008-02-09
| Temos pavadinimas: Re: KAUKAS Št. 08 09, 2008 6:37 am | |
| Laime kad mes su seima gyvename dideleme name,tai ten tu kauku gyva galybe tagi jau esu sujais susitikusi buvo lengva. Ir stai is stalciaus islenda basiliskas,kazkodel uzsimerkiau turbut instinktas,taciau kai atsimerkiau jis jau buvo per zingsni nuo manes. -RIDICULUS!,-Ir jis akimirksniu pavirto Basilisku ant rieduziu pradejo griuvineti o as negalejau sutramdyti juoko.Staiga POKST ir kauko nebeliko. | |
|
| |
SneipĖ Mokytojas
| Temos pavadinimas: Re: KAUKAS Št. 08 09, 2008 6:43 am | |
| Cha, tai šiokią tokią praktiką atlikai namie, kaip matau... Bijai Basilisko labiausiai? Kodėl? | |
|
| |
Milda Mokytojas
Pranešimų skaičius : 176 Age : 30 Localisation : Tikrai nesurasi... Registration date : 2008-02-09
| Temos pavadinimas: Re: KAUKAS Št. 08 09, 2008 6:49 am | |
| -Na taip pasipraktikavau siek tiek,net nezinau kodel galbut todel kad del jo zuvo daug mano giminiu.Bet pratinuosi ji iveikti.Neblogai sekasi. | |
|
| |
SneipĖ Mokytojas
| Temos pavadinimas: Re: KAUKAS Št. 08 09, 2008 6:50 am | |
| dirbk dirbk... kai pasiruoši- ateik. | |
|
| |
Milda Mokytojas
| Temos pavadinimas: Re: KAUKAS Št. 08 09, 2008 6:51 am | |
| Butinai.Bet vistiek kaukas turi kazkuo pasiverst. ;D | |
|
| |
SneipĖ Mokytojas
| Temos pavadinimas: Re: KAUKAS Št. 08 09, 2008 6:52 am | |
| asivers tai jau užtikrintai, nėra bebaimių burtininkų, net pats Voldis bijo kažko | |
|
| |
Milda Mokytojas
| Temos pavadinimas: Re: KAUKAS Št. 08 09, 2008 6:55 am | |
| Ojusu kaukas i ka pavirto? | |
|
| |
SneipĖ Mokytojas
| Temos pavadinimas: Re: KAUKAS Št. 08 09, 2008 6:57 am | |
| Į milžinišką, ilgom, plaukuotom kojom ir nedidelio kūno vorą... Ši fobija nuo pat vaikystės ir niekur jos nepadėsiu. | |
|
| |
Milda Mokytojas
| Temos pavadinimas: Re: KAUKAS Št. 08 09, 2008 6:59 am | |
| Na jai hau nuo vaikystes tai niekur jos nepaslepsi.As tai voru nebijau man jie visai mieli. | |
|
| |
SneipĖ Mokytojas
| Temos pavadinimas: Re: KAUKAS Št. 08 09, 2008 6:59 am | |
| Šia tema atsisakau diskutuoti, daug kam jie patinka | |
|
| |
Milda Mokytojas
| Temos pavadinimas: Re: KAUKAS Št. 08 09, 2008 7:10 am | |
| | |
|
| |
SneipĖ Mokytojas
| Temos pavadinimas: Re: KAUKAS Št. 08 09, 2008 7:12 am | |
| Kiek pažįstų- daugumai | |
|
| |
Milda Mokytojas
| Temos pavadinimas: Re: KAUKAS Št. 08 09, 2008 7:14 am | |
| Tai tau gerai nes mano draugai tai netik voru bijo pamato oki vabaliuka pradeda cypt. | |
|
| |
SneipĖ Mokytojas
| Temos pavadinimas: Re: KAUKAS Št. 08 09, 2008 7:16 am | |
| Mėmės | |
|
| |
Milda Mokytojas
| Temos pavadinimas: Re: KAUKAS Št. 08 09, 2008 7:26 am | |
| Nieko naujo nepasakiai. | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: KAUKAS | |
| |
|
| |
| KAUKAS | |
|